Petra Eelman

Mijn naam is Petra Eelman

Petra Eelman klassiek homeopaat en enneagram kindercoach voor zoetermeer en omstreken

Homeopathie is een wonder voor mij. Na meer dan tien jaar met eczeem (door nikkelallergie) te hebben rondgelopen ondervond ik wat homeopathie betekent voor acute en chronische ziekten.

 

Ook mijn kinderen ervaren de indrukwekkende werking en ondersteuning van homeopathie, onder andere op het gebied van faalangst.

 

Dit alles heeft mij de stimulans gegeven om aan de studie voor klassiek homeopathie te beginnen. De opleiding ben ik begonnen op de School voor Homeopathie te Amersfoort en deze is in 2016 (na 35 jaar) overgedragen aan de HVNA in Velp, waar ik in juni 2017 ben afgestudeerd als klassiek homeopaat.

 

Naast de Homeopathie maak ik gebruik van coaching/ begeleiding met behulp van

EIK -methode ( Enneagram IntergratieKunde)

 

 

ArnamentiA

praktijk arnamentia vertrouwen groei en balans

De praktijk draagt de naam Arnamentia, de Keltische Godin van bronwater, spirituele genezing en zuivering.

 

Eén van de drie elementen waaruit de homeopathie is opgebouwd. Namelijk het homeopatische middel wordt in bronwater opgelost. Klassieke Homeopathie is een spirituele geneeswijze vanwege de energie van het juist gekozen middel die de levenskracht prikkelt. De zuivering vindt plaats doordat het middel resoneert met de   levenskracht om zo het zelf herstellend vermogen te activeren. Zodat het lichaam weer in balans kan komen.